Rachel Hawkins - Démon z Hex Hall

15. dubna 2013 v 18:44 | Else Michelle |  Knižní recenze
Autor: Rachel Hawkinsová
Sci-fi / fantasy / román

Počet stran: 248
Překlad: Tereza Kolesnikovová
Vydavatelství: Knižní klub, 2012
Série: Díl druhý

Sophie si myslela, že je čarodějnice, ale ukázalo se, že je démon. Pojede se svým otcem, Jennou a Calem do Anglie. Myslela si, že pojede k tátovi domů, ale nakonec se zabydlela přímo v domě Rady. Sophie ze začátku má z toho divný pocit, protože zjistila, že s němi bydlí i další dva démoni. Myslela si, že Sophie a její otec jsou jediní démoni, ale jak se ukázalo, je jich víc. Rozhodli se, že se spolu seznámí, a tak se domluvili, že si udělají výlet. L´Occhio di Dio zjistí, že je tam právě Sophie, a tak zaútočí. Sophie je celá v šoku, protože se setká s Archerem.

Anotace podle bux.cz - zde

Můj názor: Trilogii Hex Hall jsem si prostě oblíbila hned, jak jsem četla první díl. V druhém dílu se toho více odehrává a je to více napínavější. I té romantiky tam je více. Chvilkama jsem byla i v šoku a prožírala jsem to se Sophií. Knížka je fakt skvělá a zase doporučuji si ji přečíst. Věřím, že mě nezklame i ten třetí díl a už se nemůžu dočkat, až si to přečtu.

Recenze na první díl

 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Šárka) Šárka) | Web | 15. dubna 2013 v 19:39 | Reagovat

to jsem neviděla:D:v

2 Ghloeé Ghloeé | E-mail | Web | 15. dubna 2013 v 20:02 | Reagovat

Hodně krát jsem si tuto knížku chtěla koupit, ale ještě jsem se neodvážela. Ale myslím si že tentokrát jo.:)

3 Ell Amaterasu Ell Amaterasu | E-mail | Web | 15. dubna 2013 v 21:06 | Reagovat

Naprosto úžasná série :)
Všechny tři díly miluji a neboj - trojka tě nezklame :) Alespoň mě nezklamala :D
A všem, kteří mají rádi fantasy literaturu, čarodějnice a démony (a samozřejmě i těm ostatním) můžu pouze doporučit :)

4 Cornetto^^ Cornetto^^ | Web | 16. dubna 2013 v 18:23 | Reagovat

keď mám povedať , fantasy som nikdy nemala rada .. ani čo sa týka kníh aj filmov :D a neviem posúdiť či vyzerá byť lepšie toto alebo predošlý diel :) :D (y) :DD

5 Madeline▲ Madeline▲ | Web | 16. dubna 2013 v 18:28 | Reagovat

Může to být super,nádherná recenze:)

6 Adele. ▲ Adele. ▲ | 17. dubna 2013 v 17:48 | Reagovat

Super recenze))
Kniha vypadá skvěle, díky za tip (:

7 Adele. ▲ Adele. ▲ | Web | 17. dubna 2013 v 17:58 | Reagovat
8 s-kin s-kin | Web | 18. dubna 2013 v 17:56 | Reagovat

Jednou jsem psala,že si stáhnu první díl,ještě jsme k tomu nedošla,ale jak to vidím hned na to pujdu:D

9 . . | Web | 18. dubna 2013 v 18:44 | Reagovat

četla jsem ty čarodějky z hex hall a docela mě to bavilo. tak snad si přečtu i tohle.:)

10 Machiina Machiina | Web | 20. dubna 2013 v 9:45 | Reagovat

Aha,už konečně vím o čem to je..)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama